Çiğdem Aldatmaz’ın Yeni Kitabı “Sessiz Bahçelerde Ben Varım” Okurlarıyla Buluşuyor

Çiğdem Aldatmaz'ın Yeni Kitabı "Sessiz Bahçelerde Ben Varım"
Çiğdem Aldatmaz’ın Yeni Kitabı “Sessiz Bahçelerde Ben Varım”

Öykü ve biyografi yazarı Çiğdem Aldatmaz, üçüncü öykü toplamı Sessiz Bahçelerde Ben Varım ile yeniden okuruyla buluşuyor. Kitabın kapağına değerli çağdaş sanatçı İsmet Doğan’ın özel bir işi eşlik ediyor Kitabın lansmanı İsmet Doğan atölyesinde yapılacak ve devamında yoğun bir PR çalışması ile duyurulacak. Yazar kader, ölüm ve karşılaşmalar üzerine yepyeni sözler söylüyor. Öykülerin odağında kentsel dönüşüm, sıkışmış hayatlar, şehrin çeperindeki yaşam ve sisteme karşı duruş var.

Arka Kapak Yazısı

Bu kez bahçe beni içine çekiyor. Hiç görmediğim, adını bilmediğim, rengini, suyunu, dokusunu bilmediğim bitkilere dokuna dokuna ilerliyorum. Bugüne kadar sevdiğim hiçbir şeye, kimseye böyle dokunmadım. Kulağıma isimler fısıldanıyor. Rüzgâr içime işliyor. Üşümüyorum. Başıma gelen tüm kötülükleri silen bir güç var. Teslim oluyorum. Hepsini geçmişime kaydedip devam edecek kuvvet derimin altından paramparça edercesine ilerliyor. Neden daha önce böyle sakinleşemedim diye merak da etmiyorum. Asıl sakinlik o vakit geliyor. Gözümü açarsam bahçe yok olacak biliyorum, olsun. Oluyor. Ne zamandır içinde olduğum şey sessizlik değilmiş meğer. Sessizlik ruhunu kemiren pençe elini çektiğinde yaşadığın hismiş. Artık biliyorum. Ayakkabılarımı atıyorum ayağımdan. Artık onlara ihtiyacım yok. Çünkü sessiz bahçelerde ben varım.


Türkiye'nin En Büyük Sanat Haber Portalı, Güncel Sanat Haberleri, Sergi Rehberi, Sanatçı Portfolyoları, Sanat Üzerine Röportajlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir