Şerivan Tutuş
Şerivan Tutuş

Şerivan Tutuş, İspanya ve Portekiz’de Sezgisel Resim Atölyesi Düzenliyor!

12 Haziran 2024

Şerivan Tutuş’un sezgisel resim atölyesi sanat direktörü Rozerin Tutuş, Genç Birikim Derneği, Yedi Nokta Derneği koordinesinde Avrupa Birliği Avrupa Dayanışma Programı kapsamında İspanya‘da Fundacion Condada de Taboada ve Portekiz’de Associacao Intercultural Para Todos ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Şerivan Tutuş, müziği resmettiği tablolardan yola çıkarak 1 yıldır Türkiye’nin birçok ilinde (İzmir, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır..) çeşitli sanat galerileri ve kültür merkezlerinde sezgisel resim atölyeleri yapmaktadır.

Şerivan Tutuş

1993 Diyarbakır doğumlu ressam, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi mezun oldu. Resim ve Sanat Tarihine olan yoğun ilgisini Mustafa Doğan gibi pek çok isimden aldığı derslerle geliştirerek üretimlerine başladı. İlk profesyonel sergisi “Ankara Sıkıntısı”nı Mart 2021’de Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde açtı. Mayıs 2022’de “Köklerin Göçü” sergisiyle İstanbul’daki sanatseverlerle bir araya geldi. 16-30 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Kurşunlu Han’da “Renklerin Senfonisi” sergisini açtı.

Sanat Okur

Türkiye'nin En Büyük Kültür Sanat Haber Portalı, Sanat Haberleri, Sergi Rehberi, Sanatçı Portfolyoları, Sanat Üzerine Söyleşiler

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

21. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali
Önceki

21. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali Başlıyor!

Patrick Süskind
Sonraki

Patrick Süskind’in “Bir Çatışma” Kitabı Raflarda!

Kaçırmayın!

Nagihan Öztürk

Nagihan Öztürk’ün Amerika’ya Ulaşan Müzik Yolculuğu Üzerine

Nagihan Öztürk; prodüktör, solist ve şarkı yazarı. Bununla birlikte öğretmen
SAHA Studio, İMÇ

SAHA Studio’da 7. Ara Dönem Buluşması

SAHA Studio Kasım 2023 – Haziran 2024 dönemi sanatçıları, 2