Sonja Danowski
Sonja Danowski

Ödüllü Yazar ve Çizer Sonja Danowski İstanbul’a Geliyor!

12 Eylül 2024

Ödüllü yazar ve çizer Sonja Danowski, Ketebe Çocuk’un 4. yılı için İstanbul’a geliyor. 14 ve 15 Eylül tarihlerinde çocuklarla buluşacak yazar, kitaplarının tasarım hikâyelerini anlatacak. 14 Eylül tarihinde Türkiye Tasarım Vakfı’nda katılımcılarla bir çocuk kitabının nasıl tasarlanacağını dair bir toplantı gerçekleştirecek yazar, 15 Eylül tarihinde ise Ketebe Çocuk etiketiyle yayımlanan eserleri için bir imza günü düzenleyecek.

Ketebe Çocuk 4. yılını kutlamak için, 14–15 Eylül tarihlerinde ödüllü yazar ve çizer Sonja Danowski’yi İstanbul’da ağırlayacak. Ketebe Çocuk etiketiyle okurla buluşan “Çocukların Rüyaları” adlı eserin hazırlık sürecine dair bir konferans gerçekleştirecek Danowski; 15 Eylül Pazar günü, saat 16.00’da ise “Çocukların Rüyaları”, “Kardeşim Gelmeden Önce” ve “Komşudaki Tiyatro” adlı eserlerini okurları için imzalayacak.

14 Eylül günü saat 14.00’de gerçekleşecek etkinliğe katılmak için Türkiye Tasarım Vakfı’nın hazırladığı formun buradan doldurulması gerekiyor!

“Çocukların Rüyaları” Nasıl Tasarlandı?

Ödüllü yazar ve çizer Sonja Danowski, Ketebe Çocuk’un 4. yaş günü için İstanbul’a geliyor. İnsan anılarının korunmasına odaklanan kitaplar konusunda önemli bir isim olan yazar, bir çocuk kitabının tasarım hikâyesini katılımcılara anlatacak. Kitapları yirmiden fazla dile çevrilen yazar, etkinliğin ilk gününde “Çocukların Rüyaları” adlı şiirsel eserinin hazırlık sürecini detaylıca anlatarak, eserin tasarım sürecinde nelerin yaşandığını okurla paylaşacak. Danowski, etkinliğin ikinci gününde ise Ketebe Çocuk etiketiyle yayımlanan eserlerini okurları için imzalayacak.

Ketebe Çocuk 4. Yaşını Kutluyor

2018 yılının Mart ayında “Yazı Kalır” sloganıyla yola çıkan Ketebe Yayınevi’nin en özel bölümü olarak değerlendirdiği Ketebe Çocuk, 4. yaşını kutluyor. Bu 4 yıl içerisinde yayımlanan 150 kitabın yanında Ketebe Çocuk Tiyatrosu ile de etkinliklerine devam eden Ketebe Çocuk, 4. yaşına özel etkinlikleri kapsamında Sonja Danowski ile unutulmaz bir programa imza atmaya hazırlanıyor.

Sanat Okur

Türkiye'nin En Büyük Kültür Sanat Haber Portalı, Sanat Haberleri, Sergi Rehberi, Sanatçı Portfolyoları, Sanat Üzerine Söyleşiler

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Jerzy Skolimowski. Photo Credits: Maciej Komorowski
Önceki

Jerzy Skolimowski’ye Adana Altın Koza’dan Yaşam Boyu Başarı Ödülü

İç içeyiz, 2024, mixed technique on wood, 50x40 cm
Sonraki

Seldem Kargı “Aklımın Dörtnalı” C.A.M. Galeri’de!

Kaçırmayın!

Shirin Neshat "Öfke" sergisi, Dirimart Pera, 2024. credit: Nazlı Erdemirel

Shirin Neshat’ın Son Sergisi “Öfke” Dirimart’ta Açıldı

Shirin Neshat’ın son sergisi “Öfke” Dirimart’ta açıldı. Sergi, çift kanallı
Yücel Kale

Portfolyo: Yücel Kale

1971 İstanbul doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimi İstanbul’da tamamladım.