Pera Müzesi “Bir Arada” Sahnesinde Sezon Başlıyor

15 Ekim 2024

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, güncel müzik sahnesinin güçlü kadın seslerini “Bir Arada” konserlerinde müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Sezonun bu ilk konserinde, uluslararası caz sahnesinde dikkat çeken, ödüllü caz vokalisti Evrim Özşuca, sahnesinde Türkiye’nin ilk kadın caz piyanisti Nilüfer Verdi’yi konuk ediyor.

25 Ekim’de Pera Café’de gerçekleşecek bu buluşmada, iki sanatçı güçlü müzikal birikimleriyle dinleyicilere caz dolu bir akşam yaşatacak.

Müziğin ritmine kapılmak isteyen herkes, bir arada, ayakta…

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin müzik sahnesinde güçlenmesine katkı sağlamayı hedefleyen bir sosyal girişim olan Kreşendo iş birliğinde düzenlenen “Bir Arada” konser serisi, müziğin ritmine kapılmak isteyen herkesi Pera Café’de bir araya getiriyor. Ayın son Cuma günü gerçekleşen konserler, müzikseverlere, kariyerinde dikkat çeken sanatçılarla beraber olma imkânı sunuyor.

Konsere katılan seyirciler, “Uzun Cuma” kapsamında 18.00 – 22.00 arasında Pera Müzesi’ni ücretsiz gezme olanağı da buluyor.

Pera Café’de ayakta gerçekleşecek konserin biletleri 400 TL’dir. Biletler, Biletix.com veya etkinlik günü Pera Müzesi resepsiyonundan alınabilir. Pera Müzesi Dostları’na %20 indirim uygulanır.

Sanat Okur

Türkiye'nin En Büyük Kültür Sanat Haber Portalı, Sanat Haberleri, Sergi Rehberi, Sanatçı Portfolyoları, Sanat Üzerine Söyleşiler

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Dolki Min
Önceki

Dolki Min’in Gerilim Yüklü Bilim Kurgu Romanı Raflarda!

Aşk Biter mi?
Sonraki

“Aşk Biter mi?” Oyunu 19 Ekim’de AKM’de

Kaçırmayın!

3. Arnica Art Land Sanat Çalıştayı

3. Arnica Art Land Sanat Çalıştayı Bayburt’ta Gerçekleşti

Sanatın büyük kentlere sıkışmasını önleyerek ülke geneline yayılmasını sağlamak amacıyla
Plácido Domingo

Plácido Domingo, Görkemli Konser İçin İstanbul’a Geliyor

İş Sanat, Türkiye İş Bankası’nın 100. yılında dünyanın en büyük