Ebru Sezgi Sabahoğlu
Ebru Sezgi Sabahoğlu

Ebru Sezgi Sabahoğlu’ndan Dört Kitaplık Bir Seri

15 Ekim 2024

Ebru Sezgi Sabahoğlu’nun etkileyici kaleminden çıkan ve dört kitaplık büyüleyici bir seriden oluşan “Meşale”, içimizde yakılmayı bekleyen meşalemizi nasıl yakacağımız konusunda bilgi vererek, içsel aydınlanmaya ulaşmayı konu alıyor.

Meşale serisinin ilk kitabı “Meşale 1 Dipteyim”de yazar Sabahoğlu, hayatta kalmak ve hayatı kaliteli yaşamak için göğüs gerilen sınavların nasıl geçildiğini kaleme alıyor. Okurlar yazarın, fiziksel, duygusal ve ruhsal alanda şifacı olarak ve ardından da kişisel tekamül rehberi olana kadar ki yürünen ve keşfedilen yollara kendisini hazırlayan koşullara tanık olacak. 

Serinin ikinci kitabı “Meşale 2 Fark Ediş”de ise okurlar, yaşadığımız travmaların etkilerinden özgürleşmek için önce farkındalığın artması gerektiğini keşfedecekler. Kendimizin ve çevremizdekilerin fiziksel, duygusal ve enerjisel varoluşlarımıza ışık tutan serinin bu kitabında yazar, kimlerle ne için karşılaştığımıza ve yaşadıklarımızın bir amacı olduğuna değiniyor. 

Üçüncü kitap “Meşale 3 Dipten Çıkış”da ise yazar okurlarına, kişinin kendiyle ve hayatla uyumlu, sağlıklı ilişkiler içerisinde olmasının anahtarlarını veriyor. Aynı zamanda yazar Ebru Sezgi Sabahoğlu, rehber olması amacıyla ruhsal uyanışa doğru giderken ki yolculuğu sırasında edindiği bilgileri okurlarıyla buluşturuyor. 

Meşale serisinin son kitabı “Meşale 4 Uyanış”, okurların içindeki meşaleyi yakmaya doğru çıkılan yolu konu alıyor. İlahi sistemin, şifa üzerine işleyişine tanık olunduğu serinin son kitabında okurlar, kendi hakikatlerine doğru ilerlerken dikkat edilmesi gereken bilgileri keşfediyor. 

Ebru Sezgi Sabahoğlu Hakkında

1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ebru Sezgi Sabahoğlu, İstanbul Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji alanında yüksek lisans yaparken Dahiliye Hematoloji bölümünde kadrolu olarak çalışmaya başlamıştır. Tıbbi mikrobiyoloji bölümünde uzmanlığını aldıktan birkaç sene sonra bu bölümde çalışmaya başlamıştır. 2003 yılı sonbaharında doktora yapmaya hazırlanırken son dönem kanser olduğunu öğrenen Sabahoğlu, seneler süren birbirinden ağır deneyimler yaşamıştır. İnsanı bütünüyle değişime mecbur bırakan bu zorlayıcı deneyimler onun hayatta kalma ve yaşam kalitesini artırma konusunda normalin ötesinde ilerlemesine vesile olmuştur. Yıllarca yaşadıklarının bir anlamı olması gerektiğinin peşine düşmüş, yaşadığı yaşamsal acıyı tıp ile yeterince gideremedikçe çareyi bilinenin ötesinde aramaya başlamıştır. Böylece senelerce manevi ve ruhsal konuların bedensel ve yaşamsal etkileri konusunda uzmanlaşmıştır. Kendi hayatını defalarca yeniden yapılandırmak zorunda kalan Sabahoğlu, birçok insanın hayatının da yeniden yapılandırmasında rehber ve uygulamacı olarak yardımcı olmuştur. Bütüncül şifa ve ruhsal büyüme rehberi olarak devamlı olarak kendinin ve başkalarının problemlerine ışık tutarak geçiren Ebru Sezgi Sabahoğlu seneler boyunca edindiği birbirinden değerli bilgi birikimini ve hayatın işleyişini anlamayı kolaylaştıracak tecrübelerini kaleme almış, 2024 yılında dört adet kitaptan oluşan Meşale adlı kitap serisini kitapseverlerle buluşturmuştur.

Sanat Okur

Türkiye'nin En Büyük Kültür Sanat Haber Portalı, Sanat Haberleri, Sergi Rehberi, Sanatçı Portfolyoları, Sanat Üzerine Söyleşiler

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

istanbulansiklopedisi.org Erişime Açıldı
Önceki

istanbulansiklopedisi.org Erişime Açıldı

Jülide Özçelik
Sonraki

Jülide Özçelik 22 Ekim’de Yapı Kredi bomontiada’da

Kaçırmayın!

Lennart Brede “ANGELS FALL – Where From Where To” Sergisi Açıldı

Lennart Brede’nin “ANGELS FALL – Where From Where To” adlı
Murat Kahya ( Fotoğraf: Marcin Kempski )

Portfolyo: Murat Kahya

Murat Kahya (d. Ankara,1989) Türk sanatçı. İzmir 9 Eylül Üniversitesi’ndeki