Kirli, Çürük ve Adi
Kirli, Çürük ve Adi

Tiyatro Ak’la Kara’dan Brodway Tarzında Yeni Oyun

Tiyatro Ak’la Kara’dan Brodway Tarzında Yeni Oyun: “Kirli, Çürük ve Adi”
22 Ekim 2024

Her yıl yepyeni projelere imza atan Tiyatro Ak’la Kara bu sene de Brodway tarzı dans ve ışık şovlarıyla yeni sezona başlıyor. Başrollerini Savaş Özdural, Kerem Poyraz Kayaalp ve Romina Özipekçi’nin paylaştığı “Kirli, Çürük ve Adi” oyununda Özdemir Çiftçioğlu, Hakan Akın, Ebru Karanfilci ve Ilgın Angın oynuyor. Oyuna 6 kişilik dans ekibinin eşlik ettiği şovlar seyirciye görsel bir şölen yaşatırken oyun kahkaha dolu bir komedi olarak seyirciyle buluşuyor.

Atilla Şendil’in yönetmenliğini üstlendiği “Kirli, Çürük ve Adi”, Fransız Riviera’sında geçen heyecan dolu bir dolandırıcılık hikayesini anlatıyor. Lawrence, kendini sürgünde bir prens olarak tanıtıp, kadınlardan para ve mücevher toplayan bir dolandırıcıdır. Bir gün, genç ve amatör bir dolandırıcı olan Freddy ile yolları kesişir. Kısa süreli işbirliklerinin ardından rekabete giren ikili, genç bir kadını dolandırmak için iddiaya tutuşurlar.

Yüksek tempolu komedi, ikilinin hedeflerindeki Janet’ı dolandırma çabalarıyla birlikte sürprizlerle dolu bir yolculuğa dönüşüyor. Dans ve ışık şovlarının eşlik ettiği sahneler, hızlı bir tempoyla ilerleyerek izleyiciyi içine çekiyor.

“Kirli, Çürük ve Adi”, sezon boyunca İstanbul içi ve dışı tüm sahnelerde seyirciyle buluşacak. Eğlenceli diyalogları, sürpriz sonuyla ve göz alıcı görsel şovlarıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Biletler Biletinial sitesinde.

KÜNYE
Oyunlaştıran:
Savaş Özdural
Yöneten: Atilla Şendil
Yönetmen Yardımcıları: Pelin Turancı, Ozan Dağara, Barış Ulusoy
Dekor: Serkan Kavurt Işık: Kemal Edis
Genel Koordinatör ve Kostüm: Pelin Turancı
Koreograf: Ilgın Angın
Video Asistanı: Can Esendal
Oyun Asistanı: Kerem Tataroğlu
Oyuncular: Savaş Özdural, Romina Özipekçi, Kerem Poyraz Kayaalp, Hakan Akın, Özdemir ÇiftçioğlU, Ilgın Angın, Ebru Karanfilci, Ömer Çakıcı, Metahan Tarkun, Giray Özgiray, Sibel Kuşi

Sanat Okur

Türkiye'nin En Büyük Kültür Sanat Haber Portalı, Sanat Haberleri, Sergi Rehberi, Sanatçı Portfolyoları, Sanat Üzerine Söyleşiler

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Kaçırmayın!

"Gülmekten Kendine Dön"

“Gülmekten Kendine Dön” İsimli Sergi Galeri 77’de

Galeri 77, kendi mekânı dışında gerçekleşen tüm sergilerini içeren “Galeri
Sanem Tufan

Portfolyo: Sanem Tufan

1984’te Karabük’te doğdum. 2011’de Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel