Çağrı Sertel
Çağrı Sertel

Besteci ve Piyanist Çağrı Sertel ile Açık Hava Konseri

23 Eylül 2024

İstanbul Modern’in ziyaret saatleri, Mastercard desteğiyle her cuma 18.00’den 20.00’ye uzadı. “Uzun Cuma” programı kapsamında bu ay, prodüktör, aranjör, besteci ve piyanist Çağrı Sertel, solo elektronik müzik projesi “multiverse” ile ziyaretçileri dansa davet ediyor

“Uzun Cuma” programı kapsamında, cuma günleri müze kapanış saati 18.00’den 20.00’ye uzarken, Mastercard ve İstanbul Modern sanatseverleri özel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Lindy Hop dans atölyesi

İstanbul Modern’in “Uzun Cuma” programı kapsamındaki etkinliğinde, konser öncesinde Yasemin Selçuk ve Semih İşbilen ile müzede partnerli Lindy Hop dans atölyesi gerçekleştiriliyor. 27 Eylül Cuma günü düzenlenecek atölyede katılımcılar, 1930’larda ve 1940’ların başında en popüler partnerli swing danslarından biri olan Lindy Hop’un başlangıç hareketlerini öğreniyor.

İstanbul Modern’in 20.00’ye kadar açık olduğu cuma günleri için ayda bir kez düzenlenediği etkinlikler, müzik ve dans disiplinlerine de alan açarak ziyaretçilerle daha etkileşimli bir bağ kuruyor. Etkinlik serisinde, konser ve atölyeler aracılığıyla, caz, blues, pop, swing ve funk gibi çeşitli türlerde müzik ve dans bir araya geliyor. Etkinlikler müze ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Mastercard’lılara müze bileti yüzde 50 indirimli

Cuma günleri İstanbul Modern giriş bileti Mastercard’lılara (150 kişi) yüzde 50 indirimliyken, “Uzun Cuma” kapsamında düzenlenen konser, etkinlik ve atölyelere katılım ise müze biletine sahip tüm ziyaretçiler için ücretsiz.

Program:
18.00 Lindy Hop Dans Atölyesi
19.00 Çağrı Sertel – Açık Hava Konseri

Nil Has

1988 doğumlu, Sanat ve Kültür Yönetimi mezunu, sanat ve kültür meraklısı.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Orçun Karamustafa
Önceki

Orçun Karamustafa’nın Objektifinden “İst-anbul” Sergisi

“İstanbul’un Resmi” Ankara Sanat Galerisi, 2024
Sonraki

“İstanbul’un Resmi” Sergisi Ankaralılarla Buluşuyor

Kaçırmayın!

Yonca Karaarslan

Portfolyo: Yonca Karaarslan

İlkokuldan bu yana önce hocalarım, sonra ailem tarafından resme yönlendirildim.
Çiçekçi Sokağı

“Çiçekçi Sokağı” Oyunu 29 Mart’ta Bursa’da!

Teatro Rudius’un, komedi ve dramı harmanlayan müzikli oyunu “Çiçekçi Sokağı”,