Kısık Ateşte Düdüklü Tencere
Kısık Ateşte Düdüklü Tencere

“Kısık Ateşte Düdüklü Tencere” 23 Mart’ta Zorlu PSM’de

18 Mart 2025

Kısık Ateşte Düdüklü Tencere, 23 Mart’ta matine-suare temsiliyle mutfakta pişen kara komediyi Zorlu PSM %100 Studio’ya taşıyor.

Zorlu PSM yapımı olarak sahnelenen Kısık Ateşte Düdüklü Tencere, mutfaktaki kaosun içinde Bekir’in giderek karmaşıklaşan iç dünyasını ve cevabını aradığı sorularla sıkışıp kalmasını sahneye taşıyor. Oyun, sezon boyunca Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

Geçtiğimiz sezon Mey|Diageo’nun kurumsal desteğiyle dördüncü dönemine devam PSM Atölye kapsamında kısa oyun olarak sahnelen ve bu sene Zorlu PSM yapımı olarak profesyonel yolculuğuna tüm hızıyla devam eden Kısık Ateşte Düdüklü Tencere, 23 Mart günü gerçekleştireceği matine-suare temsilleriyle tiyatroseverleri Zorlu PSM’ye bekliyor.

Emir Taha Sarı’nın kaleme aldığı, İrem Kalaycıoğlu’nun yönettiği, Aylin Alıveren’in dramaturjisini üstlendiği Kısık Ateşte Düdüklü Tencere, bu sezon metin ve rejisel düzenlemelerle tek perde ve 60 dakikalık bir formatta sahnelenmeye devam ediyor. Oyunun oyuncu kadrosunda Emre Yıldızlar, İlyas Özçakır, Gül Doğa Selvi, Ferhat Teymur, Onur Akbay ve Yusuf Sarıaslan’ın yer alıyor. Kısık Ateşte Düdüklü Tencere, PSM Atölye’nin sahnelenen ilk oyunu olarak çıktığı profesyonel yolculuğunda tiyatroseverlerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

23 Mart
Kapı Açılış: 15.30-18.30
Etkinlik: 16.00-19.00

Sanat Okur

Türkiye'nin En Büyük Kültür Sanat Haber Portalı, Sanat Haberleri, Sergi Rehberi, Sanatçı Portfolyoları, Sanat Üzerine Söyleşiler

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Enes Turan, Metamorfoz
Önceki

Metamorfoz: Yasakların Gölgesindeki Çocuklar

Michael Inwood
Sonraki

Michael Inwood’un Eşsiz Çalışması Raflara Çıktı

Kaçırmayın!

Mete Güner

Mete Güner ile İlk Kitabı “Kopukluk” Üzerine

Mete Güner, edebiyat dünyasına etkileyici bir başlangıç yaparak, ilk kitabı
Peter Handke

Nobel Ödüllü Peter Handke’dan İçsel Bir Yolculuk Destanı

2019 Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Avusturyalı yazar Peter Handke’nin “Son