Bob Marley
Bob Marley

“Bob Marley: One Love” 2 Temmuz’da Bahçe Sineması’nda!

25 Haziran 2024

Bob Marley’nin hayatını ve müziğini ilk kez beyazperdeye taşıyan “Bob Marley: One Love” ile 2 Temmuz Salı akşamı başlıyor!

Kingsley Ben-Adir’in reggae müziğin efsanevi ismi Bob Marley’i canlandırdığı 2024 yapımı filmde, 1981’de hayatını kaybeden şarkıcının eşi Rita’ya ise Lashana Lynch hayat veriyor. Gişede fırtına gibi esen ve izleyicilerden tam not alan “Bob Marley: One Love” şarkıcının müzik kariyerinin yanı sıra, barış mesajlarının onu nasıl hedef haline getirdiğine odaklanan etkileyici biyografisini sunuyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Tuborg A.Ş. katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenen KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nın biletleri Mobilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Bahçe Sineması’nın 2024 seçkisi, 2 Temmuz Salı akşamı reggae müziğin efsanevi ismi Bob Marley’in hayatını ilk kez beyazperdeye taşıyan biyografik “Bob Marley: One Love” filmiyle başlayacak. İkonik müzisyenin zorlukların üstesinden gelme konusundaki güçlü öyküsünü ve devrim niteliğindeki müziğinin ardındaki yolculuğu anlatan film, aynı zamanda Bob Marley’nin şarkıları yüzünden siyasi şiddetin hedefi haline gelişini de ele alıyor. Bob Marley’i Kingsley Ben-Adir’in, Marley’nin eşi Rita’yı ise Lashana Lynch’in canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Tosin Cole, James Norton, Michael Gandolfini, Nadine Marshall ve Anthony Welsh gibi isimler bulunuyor. Yönetmenliğini Reinaldo Marcus Green’in üstlendiği filmin senaryosu ise Green ile Zach Baylin’in imzasını taşıyor.

Sanat Okur

Türkiye'nin En Büyük Kültür Sanat Haber Portalı, Sanat Haberleri, Sergi Rehberi, Sanatçı Portfolyoları, Sanat Üzerine Söyleşiler

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Güncellemeleri almak için kaydolun

Biz de spamlerden sizin kadar nefret ediyoruz.

Stefan Zweig
Önceki

Stefan Zweig’in “Satranç” Romanı YKY’de

Iris Murdoch
Sonraki

Iris Murdoch “Çan” Ayrıntı Yayınları’ndan Çıktı!

Kaçırmayın!

Haluk Naci Tuğcu "Kavuşma" Sergisi, 2024

Haluk Naci Tuğcu’nun Üçüncü Kişisel Sergisi Açıldı

Sanat hayatına 2000 yılında ünlü sanatçı Şermin Güner önderliğinde başlayan
Daniel Silver, Guy, 2016, HA4 Adel Rootstein mannequin, Statuariomarble, steel, plaster, scrim, 90x70x60cm, exhibitedaspart of Healing Ruinsat Zeyrek Çinili Hamam. Photograph: Hadiye Cangökçe

Kalıntıların Şifası Sergisi 30 Kasım’a Kadar Uzatıldı

Osmanlı Donanması’nın Kaptan-ı Deryası Barbaros Hayreddin Paşa tarafından yaptırılan ve