
Toplumsal normlara karşı daha umut dolu bir dünya hayal ettiğimiz, “Out of Action/ Saf Dışı” adlı sergi, 14 Eylül – 28 Ekim tarihlerinde C.A.M. Galeri‘de izleyicilerle buluşuyor. Sergi toplum tarafından baskılanan bireylerin kendi alanlarını kazandıklarını ve varoluşlarının her yönünü özgürce ifade edebildiklerini vurgulamak için tasarlandı.
Sergi, farklı sanat disiplinlerinin bir araya geldiği ve çeşitlilik, kabul, sevgi ve saygı temalarının ön plana çıktığı bir platform haline geliyor. Toplumda var olmaya çalışan bireylerin sanat yolculuklarına bir pencere açıyor ve izleyicilere inançlarını sorgulamak, duygusal bağlantılarını derinleştirmek ve farklılıkları kutlamak için bir fırsat sunuyor.
Topluma umut ve ilham vermek için tasarlanan bu sergi ile, baskılanan bireylerin haklarını ve varoluşlarını desteklemenin önemli bir adımını tamamladığımızı hayal ederek sanatçıların bireysel varoluşuna bir pencere açmayı hedefleniyor.
C.A.M. Galeri
Çukurcuma Caddesi, No: 38/B, Beyoğlu/İstanbul