Selen Tokgöz’ün Ferda Art Platform’da gerçekleştireceği ilk kişisel sergisi “Geçitsiz Geçit”, 10 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında görülebilecek.

Seramik, ahşap
40x40x132 cm
Sanatçının seramik heykellerinden oluşan sergi, ismini Zen ustası Mumon’un ders notlarından alıyor. Tokgöz, kendi varoluş ve farkındalık serüvenine eşlik eden bu eserleri bir araya getirdiği sergide seramik malzemeyi dönüştürdüğü heykel yerleştirmeleri sunuyor.
İnsan doğasının anlatımından yola çıkan eserler çeşitli duygu durumlarının anlatımları olarak sunuluyor. Melankoli, Sezgi, Diyalog ve Denge olarak isimlendirdiği dört eserden oluşan sergide, insan boyuna yakın büyüklükteki eserler, Base İstanbul‘da kendini tanıttığı özgün tarzının devamı niteliğinde.
Selen Tokgöz’ün “Geçitsiz Geçit” başlıklı sergisi, Salı’dan Cuma’ya, saat 11:00-19:00 arasında görülebilir.
Ferda Art Platfrom
Maçka Cad. Ralli Apt. 37/7 K:5 Teşvikiye, Şişli/İstanbul