Cam parçacıkların ışıltıyla buluştuğu yer Meyçem Ezengin Mozaik Atölyesi / Açılış Kutlaması

Duygularını, kazanımlarını hayata bir iz olarak bırakabilmek dileğiyle yola çıktığını söyleyensanatçı yeni atölyesinde kapılarını sanat severlere açıyor…

Sanatçının usta ellerinde hayat bulan en özel cam mozaikler arasında cam parçacıklarınınışıltısını, tarihten günümüze miras kalan bu sanatın hayat buluş hikayesini tarihi dokusuolan Meyçem Ezengin’ in yeni atölyesinde izleyeceksiniz.

Bursa doğumlu, aslen Zonguldak Ereğlili olan Meyçem Ezengin cam mozaik sanatının yanısıra, sergi organizasyonlarında proje danışmanlığı, farklı disiplinlerdeki sergilere küratörolarak imza atan, kitap ve kapak tasarımları yapan çok yönlü bir insan.

2007 yılında Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Geleneksel TürkSanatları bölümünden mezun olduktan sonra farklı atölye ve kurumlarda çalışmalarınısürdürmüş üniversite bünyesinde mozaik atölyesi kurulmasına öncülük etmiştir. İlkatölyesini kurduktan sonra farklı şehirlerde ve ülkelerde workshop, panel, söyleyişlerekatılan sanatçı 2.dönem olarak adlandırdığı yeni atölyesinde, eğitmenliğin yanı sırasanatsal çalışmalarını devam ettirmeye devam edicek.

Geleneksel motifleri modernize ederek gerçekleştirdiği cam mozaik şölenine katılmanızdileğiyle…

Tarih :16 Kasım 2019 Cumartesi
Saat : 15:00
Adres :Selamiali mah. Gazi cad. No 12 (Nev Mekan Bağlarbaşı-Yangın Kulesi)Üsküdar/İstanbul
İletişim : 0532 589 61 67 – Meral Akbaş

Türkiye'nin En Büyük Sanat Haber Portalı, Güncel Sanat Haberleri, Sergi Rehberi, Sanatçı Portfolyoları, Sanat Üzerine Röportajlar