Çevrimiçi Beyoğlu Tiyatro Turu’na Davetlisiniz!

Pera’nın 19. yüzyıldaki tiyatro sahnelerinin hikâyesini birlikte keşfedeceğiniz Çevrimiçi Beyoğlu Tiyatro Turu’na davetlisiniz! On iki tiyatro sahnesinin tarihine yolculuk etmek ve aynı zamanda seyircisiyle buluşamayan tiyatro sahnelerine destek olabilmek amacıyla KarDes’in hazırladığı, tiyatronun önemli isimlerinin anlatıcı olarak yer alacağı çevrimiçi etkinlik serisinde tiyatro severler tarihi sahneleri keşfe çıkıyor. Bilet satışları 31 Mart (bugün) Çarşamba gününden itibaren satışta.

Hrant Dink Vakfı’nın öncülüğünde, Türkiye Tiyatro Vakfı ve Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılılık işbirliğiyle 15 Aralık tarihinde açılan ve 25 Temmuz’a kadar sürecek “Kulis: Bir Tiyatro Belleği, Hagop Ayvaz” sergisiyle eş zamanlı olarak yürüttüğü etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

İstanbul’un çokkültürlü mirasını ve çokkatmanlı yapısını keşfetmek isteyen kullanıcılar için kişisel gezi rehberi olarak tasarlanan mobil uygulama KarDes: Çokkültürlü Hafıza Turları Rehberi, pandemi döneminde seyircisiyle buluşamayan tiyatro sahnelerine destek olabilmek amacıyla Tilbe Saran, Cüneyt Yalaz, Seda Türkmen, Sarp Aydınoğlu ve Onur Ünsal’ın anlatıcı olarak yer alacağı Çevrimiçi Beyoğlu Tiyatro Turu’nu tiyatro severlerle buluşturuyor.

Her bir tur 90 dakika sürecektir.
Her çevrimiçi tur 500 kişilik kapasiteye sahiptir.

Etkinlik başlamadan on dakika önce kişiye özel gelen zoom bağlantısından etkinliğe giriş yaparak; zoom kullanıcı adınızı, bileti aldığınız ad-soyadla eşleşecek şekilde yazarsanız ekip tarafından karşılanacaksınız.

Sahne, Anlatıcı ve Tarih
Pürtelaş Tiyatro, Tilbe Saran – 26 Nisan 19.00
BGST Tiyatro, Cüneyt Yalaz – 6 Mayıs 19.00
Kadıköy Boa Sahne, Seda Türkmen – 7 Mayıs 19.00
Semaver Kumpanya, Sarp Aydınoğlu – 20 Mayıs 19.00
Moda Sahnesi, Onur Ünsal – 24 Mayıs 19.00

Bilet satın almak için buraya tıklayınız.

Önemli detay:
KarDes Beyoğlu Çevrimiçi Tiyatro Turu, Hrant Dink Vakfı ve BGST Tiyatro, Kadıköy Boa Sahne, Moda Sahnesi, Pürtelaş Tiyatro ve Semaver Kumpanya işbirliğiyle yürütülmektedir. Turun içeriği Hrant Dink Vakfı tarafından hazırlanmaktadır. Her bir tura ait bilet satışı tiyatro sahneleri tarafından yapılmaktadır. Gelirin tamamı tiyatro sahnesine kalacak ve HDV bu etkinlikten gelir elde etmeyecektir. Etkinliğin iptali durumunda sorumluluk HDV’ye ait değildir, biletlerin alındığı ilgili sahne ile iletişime geçilmelidir.

1988 doğumlu, Sanat ve Kültür Yönetimi mezunu, sanat ve kültür meraklısı.